onsdag 3. november 2010

Massbu 19.06.2010
Denne helga var meldingene gode for helga. Vi hadde bestemt oss for en telttur.Egentlig hadde vi lyst å ta turen til Nipebu. Det ser så utrolig flott ut rundt den hytta. Men vi fant ut at det kanskje var litt langt å gå med så mye utstyr. Det hadde kanskje gått, men da hadde vi nok brukt lang tid.Vi var 6 unger. 2 på 6, to på 4 1/2 og 1 på nesten 3 og 1 på 2 år. Og når bare en skulle bæres i meis,var detgreit å velge en litt lettere tur.

Mine gutter på 4 og 6 bar hver sin sekk med ulltøy, tannbørste og sovepose. Sara Elise bar bamse, smukk, tannbørste ogullklær

Monica hadde dratt med seg temperaturmåler, og det var ganske kaldt på natta. Det var nede i 2 gr. Og så hadde vi sur kald nordavind.....Men vi koste oss. Og ungene hadde det supert.



 Sara Elise gikk hele veien selv. Med sekk. Det var stas

Det blåste kraftig nordavind og vi som hadde lavo sleit en smule.Ihvertfall da vi fant ut at vi hadde glemt stanga til teltet. Men det løste vi med å felle ei tynn bjørk. Og vips så hadde vi teltstang med klesknagger:-)

Utedoen


Grilling av mashmellows va kjekt og goodt


Vi hadde enkle varme retter som tomatsuppe, pølser,potetstappe osv.
Og så fant vi oss ei fin steinhelle som vi kunne poppe popcorn på.
Den største utfordringen var vel å få popcorna til å ligge stille. Det blåste jo...

Fedrene tok med seg Tobias, Kasper Ida Kristin og Ole Martin på fisketur. Vi trakk inn i hytta og fyrte godt opp.. Her leker Hans Kristian og Sara Elise




Her har vi hele " bøtteballetten"
Skjønt enige om at det hadde vært en fin tur. Ungene sov godt i teltene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar