søndag 31. oktober 2010


Noen som savner sola????. Dette bildet er tatt på stranda ved Hornnesbøen.
09.06.2010
Ser man det, ser man det. Det skulle vise seg at turen med de små til Eikåsnipable allerede knappe uka etter jeg var det for første gang. Dette var på en onsdag da vi alle hadde fri. Vi gikk ilag med våre trofaste turvenner.
En utrolig fin gjeng.Og fantastisk flinke til å gå.

 Her ser vi Sara Elise,Hans Kristian, Ole Martin, Tobias, Kasper og Ida Kristin
Vår første rast var på de flotte setrene.

 Her ble jeg litt fasinert av linjer fra fjell, skygge, fjell og stein
 Her er gjengen på toppen.
 To gutter som veiver stolt med flagget. Disse guttene kom selvfølgelig først opp.

Og vi venter og vi venter.....
Sara er utrolig sta og vil gå selv uten hjelp. Det synes mamma er helt topp. Vi blir som regel sist, men det gjør ikke noe. Her har hun seg en stille stund. Jeg ble facinert av dette bildet .

Eikåsnipa

Jeg ligger en del på etterskudd med turer og slikt som vi har vært på. Det kreves jo litt bildebehandling og da er det denne tiden som vi aldri har. Her kommer noen turbilder fra da besten og svigerfarvarmin turleder til Eikåsnipa. Altså første gang jeg var på dette fjellet. Mulig det er en skam, men jeg er som sagt ikke oppvokst her. Utrolig vakkert. Og jeg bestemte meg for at dette ikke ble siste gang. Ungene skulle få være med på neste tur:-)






Det går i julekort for tiden. Pga 3 små i huset blir det ikke så lenge jeg kan sitte sammenhengende å lage kort. Jeg gårmye til og fra. Og velger derfor ofte 15x15 kort. Ser så mye lekkert på bloggene som jeg skulle så gjerne ha prøvd:-) Men men. Dette her ble iallefall et staffelikort:-)

tirsdag 26. oktober 2010

fredag 22. oktober 2010

Julekort med noe gammelt papir ssom har lagt i noen år. Bildet har jeg funnet på nettet


Hei Hei.
Jeg er i grunn i produksjonsmodus av kort for tiden.
Her har jeg laget et piratkort til jente.Magnoliastempelene i paratserien er riktig så søte.
Papiret er fra Rusty Pickle

lørdag 2. oktober 2010


"Snuppa" mi ble 3 år for noen uker tilbake.Hun er veldig opptatt av Hello Kitty, Så det måtte jo bli et kort i med Kitty. Jeg har vært på hennes og maurits og handlet bukselapper. Glimrende til å bruke til kort:-)