søndag 30. mai 2010

Hei Hei. I dag har vi et fantastisk vær her i Førde. Knall blå himmel. Delvis snødekte fjell som spiler seg i i sjøen. . Geir Ove og barna har dratt avgårde på tur med besteforeldrene. Jeg sitter igjen hjemme med vakttelefon og kan dessverre ikke være med.:-(. Jeg får stelle litt i hagen og slikt jeg da....Ha en fin søndag . Klem Liv

tirsdag 25. mai 2010

Det er så utolig deilig å se at det gror i hagen Mange fine farger.



Margaaritter tatt i mørket med ekstern blitz

mandag 24. mai 2010

Fredag 21.Mai gikk turen til Førdenipa(863moh) fra grovene. Retur gikk via varden på Klumpen og ned til Hornnes. Fantastisk kveldstur:-). Bildene er fra mobilen og ikke av beste kvalitet.







Tur

Det har vært litt lite kortvirksomhet i det siste. Når sola titter frem og den faktisk gir fra seg en smule varme, må en bare nyte det. Vi har hatt litt hagestell og mye lek med ungene. En snill og tålmodig samboer lar meg traske litt i fjellet. Og det er jo fantastisk deilig .
Hafstadfjellet via sti fra Bekjsvann.Tirsdag18 mai

mandag 17. mai 2010

17.MAI
Små håpefulle og spente.
Her er finstasen komt på. Vi hadde lagt inn litt tid til fotografering før vi kom oss ut dørene. Men.. hvem hadde vel tid til slikt..det skulle gjøres i en fart og jeg var selvfølgelig ikke fornøyd med kvaliteten..
Her var det ikke noe kjekt vær. Det striregnet før toget og gjennom hele toget. Ungene klagde over kalde hender. Så vi ga oss tidlig.


torsdag 13. mai 2010

Konfirmasjon

Jeg hadde skjært ut for et jentekort som jeg egentlig ikke hadde bruk for i år. Syntes papiret var så fint. Så fikk jeg en bestilling med knapp tid. Dette ble resultatet


Tur


I dag har vi vært på tur med Turboreven og barnas turlag. Turen gikk til Hafstadstøylene. Ikke lange stubben. Ungene syntes det gikk litt i seneste laget:-). Men det er spennedes å gå i skogen på sti. Og i dag var jo været så flott:-)



Konfirmasjonskort

Det går en del i konfirmasjonskort for tiden:-)

søndag 9. mai 2010

Konfirmason

Her falt jeg for papiret. Men syntes det var vanskelig å pynte kortet. Var litt redd for at jeg ikke greide å myke opp det "harde"

Julekort

Restepapir restepapir:-)

fredag 7. mai 2010

He hei. Det ar vært noen flotte dager.. Sola er velkommen for mennesker, dyr og planter. Og vi nyter fuglesang og blomsterspir. Her har bjørka fått de såkalte museørene. Jeg har enda ikke klippet rosetrærne mine.....kanskje kanskje kan det gjøres i helga:-)


mandag 3. mai 2010

Dette er et bestillingskort med litt knapp tid. Jeg valgte å lage det på denne måten, og ble igrunn fornøyd:-)

Bildet har jeg funnet på internett

Her ser det ut som det blir et nydelig vær. Kaldt, men det er blå himmel og sola skinner på fjelltoppen(5.40)
Så jeg ønsker dere alle en riktig god dag
Takk for at du titter innom
Hei hei.
Jeg var i konfirmasjon i helga til en gutt jeg er fadder og tante til.
Jeg prøvde for første gang å lage et jakke kort, men....
Jeg fikk ikke magnetene til å sitte fast i papiret..magnetene var retten og sletten litt for sterke. Dette ble iallefall resultetet